Måske er vi Danmarks mindste rejseoperatør – blot to personer på fuld tid. På tur assisteres vi af gode folk, der guider og fuldender service og chauffør teamet. Vores eneste fokus er at udvikle udfordrende MTB-ferieture – fra A til B – i spændende og krævende terræn med flot natur, god MTB og hyggelige overnatningssteder. Vi vælger aldrig ruter eller hoteller, som vi ikke selv har testet og som vi glæder os til at køre/besøge igen. Dermed kan du som gæst være sikker på alt er som det skal være og "kun" fokusere på at træde pedalerne, vi sørger nemlig for resten.

Vor speciale er netop at finde vej, at finde de bedste spor på tværs af bjergkæder. Alle vores gudier har dyrket orienteringssporten til fods og eller på MTB, mange endda på landsholdsniveau. Det er netop kompetencerne med at finde vej, at læse kort, tage vigtige beslutninger i fart, som nu omsættes til at være stifindere og turledere i udfordrende bjergterræn.

I nogle år foregik det som en hobby. Kim Folmann startede med gode venners hjælp og i 2017 kom Michael og Tanya til. Nu er skridtet taget fuldt ud med CVR nummer og medlemskab af Rejsegarantifonden(nr. 2879). Vi driver en virksomhed med ambition om at forblive et sted du som gæst mødes med flotte MTB-eventyr der giver store oplevelser for livet. Vi vil gerne udfordre vore deltagere til at nå nye niveauer både fysisk og teknisk, men det skal være sikkert og trygt, således alle for en god oplevelse. Det er vor ambition, at når du fortæller andre om din interesse for mountainbike – så opererer du med “før” og “efter” din første tur med MTB-Adventure. Og vi er meget stolte og glade for alle jer der kommer igen og igen, det fortæller os vi er på rette spor.
Siden sæsonen 2019 ejes og drives MTB-Adventure ApS af Tanya og Michael. Kim er heldigvis stadig med som guide og sparringspartner.

Заказать обратный звонок

Обратный звонок успешно заказан!