Måske er vi Danmarks mindste rejseoperatør – blot to personer, den ene på deltid. På tur assisteres vi af gode venner, som guider og kører følgebilen. Fokus er på at lave udfordrende ferieture på mountainbikes – fra A til B – i spændende og krævende terræn. Vi er den eneste danske rejsearrangør med dette fokus. Vi laver få ture – ikke flere ture end det er sjovt selv at være med på hver enkelt tur som turleder.

Vor speciale er netop at finde vej, at finde de bedste spor på tværs af bjergkæder. Vi har begge afsæt i idrætskarrierer på landsholdsniveau i henholdsvis orienteringsløb og mountainbike orientering. Det er netop kompetencerne med at finde vej, at læse kort, som nu omsættes til at være stifinder i udfordrende bjergterræn.

I nogle år foregik det som en hobby. Nu er skridtet taget fuldt ud med CVR nummer, momsafregning og medlemskab af Rejsegarantifonden(nr. 2879). Ambitionen er ikke at blive stor som rejseoperatør – men derimod at lave store oplevelser for livet. Vi vil gerne udfordre vore deltagere til at nå nye niveauer både fysisk og teknisk. Det er vor ambition, at når du fortæller andre om din interesse for mountainbike – så opererer du med “før” og “efter” din første tur med MTB-Adventure.

Заказать обратный звонок

Обратный звонок успешно заказан!