Kim Folmann Jørgensen
Stifter & tidligere med-ejer, nu guide og turudvikler

Kim startede det hele og er stadig en aktiv del af MTBAdventure's guide team og sparringspartner på turudvikling. 

Det går ikke så stærkt (op ad) mere og det er ikke på de sociale medier du finder Kim mest, men der kan stadig snildt køres mange dage over bjerge og næsen for en god ide, en ny spændene tur eller bare et nyt sted at gøre stop for kaffe er intakt.

Som gammel landsholdsløber i orienteringsløb sidder lysten til at finde nye veje gennem ukendt terræn uhjælpeligt fast i manden, der startede MTB Adventure som en hobby "service" i starten af 2000.
Som tidligere turistchef, blandt andet på Grønland, er kompetencen i turisme på højt niveau og lysten til udvikling af forretning helt i top, hvilket vores gæster alle vil nyde godt af.

Michael Sommer
Med-ejer, ansvarlig for glade kunder, turleder og guide

Michael, er ansvarlig for at vores gæster og samarbejdspartnere forbliver glade både før, under og efter turen. Turudvikling, turleder og guide er obligatorisk at have på visitkortet, men du finder også transportchauffør, cykelvasker og altmuligmand, sådan er livet som selvstændig heldigvis dejligt afvekslende. 

Michael er meget optaget af turudvikling, både af nye og videreudvikling af de eksisterende ture. De "nye" ture er ofte i nye dele af verden hvor vi ikke  idag tilbyder ture. Der er altid plads til nye ideer, dog er det vigtigt at bibeholde MTB-Adevnture ånden, som gør vores rejseudbud helt unikt, ikke kun i Danmark.

Når Michael ikke udvikler eller afvikler ture kan han oftes følges på lidt mere ekstreme MTB eventyr. Gennem Sahraørkenen, på langs af Portugal eller  NON STOP fra Madrid til Lisabon. Som gammel landholdsløber og rytter på orienteringsløb og MTB-Orienterings landsholdet, er det ikke sporfinder kunsten der mangler, ej heller lysten til at prøve nyt og ukendt mangler. Der er også altid overskud til at sikre alle kommer, sikkert, med frem til dagens hotel i godt humør.

Michael finder du som regl på tur, ny eller eksisterende, på michael@mtb-adventure.dk eller telefon +45 22 22 19 22

Guider
Din sikkerhed for en god MTB oplevelse

Vores GUIDE TEAM består af en række erfarne MTB tur enthusiaster, alle med en baggrund som MTB-Orienterings kørere/orienteringsløbere. 
Alle har deltaget i ture og konkurrencer på højeste niveau, der er en stor chance for de guide har kørt et VM eller EM, måske endda taget en medalje, så du kan trygt følge med og nyde turen, mens du træder pedalerne.

Din GUIDE's fornemmeste opgave er at sørge for du får en god oplevelse og kommer sikkert frem, det gør vi alle vores ypperste for. 

Guide teamet er free-lance basseret hvilket sikrer topmotiverede guider, der gør alt for at din MTB ferie med os bliver en success, hver gang du er med.

Заказать обратный звонок

Обратный звонок успешно заказан!